aukcija carine Options

Jedan od najgledanijih animiranih filmova, a svakako jedan od onih koji je producentima doneo najveću zaradu, “Zaleđeno kraljevstvo” dobija svoj nastavak. Drugi deo je u bioskopima od 21. novembra, a mi vam donosimo novi trejler.

Kaucija se može uplatiti na račun carinarnice ili gotovinom na blagajni carinarnice. Po okončanoj javnoj prodaji kaucija se vraća bez odlaganja ponuđaču čija ponuda nije prihvaćena.

U počecima su reverzne aukcije bile dizajnirane kao „otvoreni događaji koji samo spuštaju cijenu“, međutim fokus na cijenu ograničavao je potencijal za rast i zato se s vremenom pristup u kreiranju reverznih aukcija usredotočio na širi spektar.

Napomena: Da bi ste bili u mogućnosti da date ponudu, potrebno je da se predhodno prijavite. Prijavi se

Kao kolekcionar ne plaćam porez jer privatne osobe kolekcionari prilikom prodaje nisu dužne platiti porez.

Bivši kandidat 'Ljubav je na selu': 'Ne znam zašto, neće me ni jedna žena, a zbog poreza san upa' u dugove'

Zavisno od strategije kupca, informacije dostupne dobavljačima strateški su ograničene. Primjerice, dobavljač vidi svoju poziciju i najnižu cijenu ili samo vidi je li na prvom mjestu, a e-aukcija ne navodi trenutačnu najpovoljniju ponudu.

Trenutno se radi i na izradi aplikacije preko koje će moći da se kupuje oduzeta roba, a prepare je da aplikacija proradi u drugoj polovini ove godine.

Deo Sarajevske na uglu sa Durmitorskom biće zatvoren za read more saobraćaj do 19. jula zbog radova "Beogradskih elektrana", saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Facebook is showing information and facts that may help you greater realize the goal of a Website page. See steps taken with the individuals who regulate and submit content.

Zabavnik

Umesto da se vrate vlasnicima, prema rečima pomoćnika direktora Uprave carina Duška Marinkovića, u ovom trenutku twenty five ukradenih vozila spremno je za get more info prodaju na aukciji.

- transparentnost procesa – po završetku reverzne e-aukcije gotovo da i nema nepoznanica i tajna: svi ponuditelji znaju koja je najniža ponuđena cijena i koliko su njihove ponuđene cijene bile konkurentne,

Kupac more info je dužan da kupoprodajnu cenu uplati i read more robu preuzme u roku od 8 (osam) dana od dana izvršene prodaje, odnosno od dana okončanja postupka no podnesenom prigovoru, u protivnom smatraće se da je kupac odustao od kupovine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *